دوره آموزش کیک پزی (خامه ای، تولد)

دوره آموزش کیک پزی (خامه ای، تولد)

آموزش انواع دسر

آموزش انواع دسر

آموزش پخت شیرینی 1(سنتی)

آشنایی کامل با هنر شیرینی پزی و مواد اولیه با کیفیت، آشنایی با رسپی های کشورهای گوناگون، بالا بردن کیفیت شیرینی و همچنین سرعت عمل در پخت و پز، آموزش گارنیش و تزئیین های ویژه، تهیه ی شیرینی مطابق آخرین استاندراردهای دنیا

 

۴۲۰٬۰۰۰ تومان
موجودی: موجود
کد دوره آموزشی
ROOYESH_178550-1

دوره های آموزش شیرینی پزی و کیک در آموزشگاه شیرینی پزی شامل ١٢ دوره مجزا در زمینه آموزش پخت شیرینی،کیک و دسر به صورت تخصصی و صنعتی،آموزش شیرینی پزی و معیار های صحیح پخت شیرینی به روش قنادی، با هدف ارتقا آموزش پخت و تهیه شیرینی های خشک و شیرینی تر،اموزش انواع شیرینی های فانتزی،آموزش شیرینی های سنتی،آموزش تزیین روی شیرینی،آموزش کیک،دسر،شکلات،کیک تولد و کیک نامزدی،طراحی روی کیک،دکوراتوری کیک،کار با خامه و فوندانت،گاناش کشی،آموزش اساسی فوندانت،آموزش کیک های کافی شاپی و گز سازی و نانوای نانهای حجیم شده با بهترین معیارها و متدهای روز در حال فعالیت می باشد.

هدف :

آشنایی کامل با هنر شیرینی پزی و مواد اولیه با کیفیت، آشنایی با رسپی های کشورهای گوناگون، بالا بردن کیفیت شیرینی و همچنین سرعت عمل در پخت و پز، آموزش گارنیش و تزئیین های ویژه، تهیه ی شیرینی مطابق آخرین استاندراردهای دنیا

محتوای اموزشی

لیست دورهای های آموزش شیرینی پزی

شیرینی پز درجه ١:

آموزش 12 مدل شیرینی سنتی قزوین :

باقلوا

پادرازی

شیرینی نخودی

نان چرخی

شیرینی برنجی

شیرینی بادامی

شیرینی اتابکی (شیرینی ولیعهدی)

شیرینی قندی

نان چایی

نان نازک (نازک پسته‌ای)

نان اَگِردَک

کیک شربتی

اطلاعات بیشتر
در حال تکمیل بله
جنسیت دوره آموزشی بانوان
آدرس مرکز آموزشی ، کوچه خاکعلی شماره 29دپارتمان تخصصی زبان جهاد دانشگاهی: خیابان دانشگاه
مدت زمان دوره آموزشی 20
تاریخ شروع دوره تاریخ اعلام شده جهت شروع دوره ممکن است با توجه به زمان به حد نصاب رسیدن فراگیران تغییر یابد؛ لذا خواهشمند است در صورت علاقه مندی به شرکت در هر یک از دوره ها تاریخ دقیق شروع دوره را با دپارتمان آموزش چک فرمایید.
نظر خودتان را بنویسید
شما نظر می دهید:آموزش پخت شیرینی 1(سنتی)